duminică, 10 ianuarie 2010

Haine pierdute,varste castigate


Noua fetelor ne plac hainele scumpe,de firma si care sa ne faca sa parem cat mai mature.
Nu cred ca exista exceptii in ceea ce priveste pasiunea pentru shopping.
Avem sifoniere tixite de haine,accesorii si totusi nu ne ajung.Spun din proprie experienta:)).Cu cat avem mai multe,cu atat ne dorim mai multe.
Ne face placere sa le sortam dupa culori si preturi de la cel mai scump la cel mai ieftin.
Avem haine care sa ne puna trupul in evidenta,sa ne ascunda imperfectiunile si sa ne faca sa parem mai mature.Dar de ce?
Intrebarea aceasta ramane un mister pentru mine.Oare pentru ca in ziua de azi daca ai o varsta mai mica esti perceput de prost?Oare pentru ca daca o fata ii spune unui baiat ca are 14 ani acesta nu ii da nicio sansa?Sau pentru ca noi ne dorim sa trecem prin viata cat mai repede?
O bluza mai decoltata,o fusta cat mai scurta iti ofera imaginea unei fete mature,iar atunci cand vorbesti te faci de ras pentru ca nu poti avea o discutie de la un cap la altul fara sa faci vreo gafa.
La 14 ani fetele isi doresc sa arate ca la 17.Ce haine vad la ele si le doresc.
In fiecare luna avem programare la coafor.In fiecare luna ne dedulcim la hainutele la moda,accesoriile cat mai scumpe si mai mari,pantofiori cu toc care ne ofera cm in plus si ne fac sa parem mature.
Nicio persoana care citeste aceste randuri pun pariu ca nu vrea sa-si aminteasca de timpurile in care ne erau de ajuns doua tricouri,o pereche de pantaloni si o pereche de tenisi ca sa iesim afara si sa ne prinda nopatea cocotati in copacii cu hainele murdare,martorele unei zile de copilarie ,in care moda si dorinta de a trece mai repede prin viata nu ne afectau si ne doream doar ca urmatoare zi sa ne ofere mai multe locuri de joaca si sa fie cat mai lunga.Mie una imi este dor de timpurile acelea!

Un comentariu:

  1. hey, eu am 18 ani si inca port blugi, tricouri si daca as avea cu cine, unde te asigur ca m-ai gasi cocotata prin copaci;)).
    ce sa-ti spun, intr-adevar, observ cu stupoare cat de mult s-au schimbat vremurile, lucrurile care pentru noi erau un mister pentru noua generatie e deja plictiss, n-ai sa mai vezi copii jucandu-se baba-oarba, sotron, si altele, ei se joaca pe net, lumea reala nu mai prezinta nici un interes.pacat

    RăspundețiȘtergere